Utrinki

P.S. – Lubm te!

Naj vas popeljem 11 let nazaj … v poletje 2007….

Za marsikoga čisto navadno poletje, za mene pa se je takrat začelo novo poglavje v mojem življenju. To je bilo poletje, ko se je začela najina zgodba, to je bilo poletje, ko sem se na vse ali nič podala po skupni poti s fantom, za katerega sem vedela, da je ljubezen mojega življenja!

In 11 poletij kasneje, še vedno z roko v roki hodiva po tej poti, še vedno zaljubljena, še vedno prepričana, da greva skupaj do konca.

Kar precej sva že dala skozi, tako prečudovitih trenutkov, kot tudi bolj žalostnih, prestala sva že marsikatero preizkušnjo, ampak tako pač je v ljubezni, kajne? Ljubezen niso samo metuljčki in zvezdni utrinki …

Nekje sem prebrala čudovito misel, in sicer, da je ljubezen tisto, kar ostane, ko čar zaljubljenosti izgine.

Ljubezen je sladka, čudovita, nepozabna … a zna tudi boleti, zna zadeti človeka direktno v srce, resnična ljubezen je bitka, je konstantno prilagajanje, je ponižnost, požrtvovalnost … Ljubezen pač MORA biti težka, ker če ne bi bila, ne bi pomenila nič, saj bi jo jemali za nekaj samoumevnega.

Važno je, da ne vržemo puške v koruzo ob prvem večjem problemu, da se kot par zavedamo, da zmoremo vse, da smo pripravljeni sprejemati kompromise in da smo pripravljeni rasti skupaj.

In to je to, kar imam rada pri najini zvezi in to je tisto, kar tako zelo obožujem in občudujem pri mojem partnerju – NIKOLI mi ne da občutka, da bi se najina pot kdaj ločila, ob težkih trenutkih so njegove besede vedno le BOVA ZMOGLA! In ja, zmoreva, zato ker želiva, ker se zavedava, kaj je tisto, kar je nakoncu najpomembnejše – to smo mi trije.

Res imam zlatega fanta (če odštejemo dejstvo, da me noče ožent!) 😊 Vedno me podpira, vedno verjame vame, nikoli me ne daje v nič in kadar ga potrebujem, je moja skala! Da niti ne omenim, koliko me je naučil v življenju, kako je spremenil moj pogled na svet. Iz mene je naredil bolj izpopolnjeno, bolj samozavestno in bolj pozitivno osebo. Da, resnična ljubezen premika gore ❤

Stvar, ki pa jo pri njem obožujem čez vse, pa je to, da je najinemu sinkotu najboljši ati!! Ajaaa, pa obožujem tudi to, ko se spravi kuhati in pa peči sladice – my baby does it all! 🙂

Pa ni princ na belem konju, da ne bo pomote, ma tudi kako napako –  je trmast k bik, samozavesten do onemoglosti, zna me spraviti ob pamet s svojim ‘samo še mal’, romantika mu je več ali manj španska vas … paaa, a sem že omenila, da je trmast? 🙂 Pa to da me noče ožent …. 😋

Ampak all in all, on je vse, kar si lahko želim, on je moja boljša polovica, on je smisel mojega življenja! In za naju se bom borila večno!!

Preden sem se spravila pisati tole zadevo, sem imela v glavi tisoč stvari, ki sem jih želela napisati, ki sem ti jih želela povedati in jih ovekovečiti, ampak teh čustev se ne da opisati niti pod razno! Zato lahko rečem le:

Dragi moj, LUBM TE!

in po tvojih besedah: ‘K pa je 11 let proti večnosti!’ ❤

P.S. – Kdaj se pol ženmo?!? 😂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply