Spretni prstki

Februarsko ustvarjanje

Pozdravčeeek,

zasneženi in mrzli dnevi so bili kot nalašč za moje ustvarjanje. Ne mine dan, ko ne bi pobrskala po internetu za razno raznimi idejami in se navdušila vsaj za eno.

Pred kratkim sem odkrila fenomenalne rešitve za vsakodnevne težave nežnejšega spola, pri katerem glavno vlogo igrajo obešalniki. Služijo za obešanje verižic. Obešalnik se da polepšati na različne načine, potrebno je le nekaj domišljije. Z njo sem se poigrala tudi sama (1. obešalnik – tematika Sex v mestu, 2. obešalnik – za dekle, ki se navdušuje nad ljubezenskimi romani, 3. obešalnik – tematika: zemeljski toni)photo 2(2) photo 3(1) photo 4(1)

Mesec februar je bil prelomen tudi za mojo sestrično, ki se je odpravila za svojimi sanjami. Za srečo in uspešno uresničevanje sanj, sem ji izdelala obesek za ključe, ki jo bo spremljal vsepovsod.

photo(1)

Takoj ko sem se začela poglabljati in padla v evforijo DIY strani in blogov, sem obrnila na glavo celo hišo in izbrskala stvari, ki jih lahko polepšam, jim vdihnem novo življenje in jih naredim uporabne. Tako mi je v oči padlo staro, neugledno cedilo. Ker sem velika privrženka začimb in ljubiteljska kuharica, sem se odločila, da ga polepšam, ob priliki notri posadim sveže začimbice in ga obesim na balkon, ki je povezan z mojo kuhinjo – tako mi bodo začimbe vedno pri roki, pa še polepšale bodo balkonček.

IMG_5989
Nekako se mi zadnje  čase dozdeva, da vse lahko na takšen ali drugačen način uporabim – kar niti ni ravno najbolj všečno, saj mi zmanjkuje prostora za shranjevanje vse te ‘šare’, ki čaka na svojo novo priložnost. Ker sem tudi ljubiteljica takšnih in drugačnih rožic (brez njih si ne predstavljam svojega stanovanja), a mi je vedno škoda denarja za vaze (pa še tako drage so!!), sem si jih izdelala kar iz steklenic – and I like it!!

IMG_5999 DIY vase
Resnično komaj čakam na nove podvige in nova ustvarjanja. Pred nami je 8.marec in čas je da se poigram z idejami in izdelam malenkosti, ki bodo polepšale dan mojim puncam!

AU REVOIR,

S

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply