Lačni Želodčki

Druga priložnost (Gostišče Amon)

Pred parimi dnevi sem objavila svoje vtise o mojem doživljanju Gostišča Amon, ki niso bili najbolj pozitivni.

Kmalu zatem pa sem bila prijetno in pozitivno presenečena, saj sem prejela sporočilo gospoda Aleša (predvidevam, da lastnika), v katerem se mi je opravičil za mojo izkušnjo in pojasnil, zakaj stvari niso potekale, kot bi si zaželeli, da bi:

Spoštovana ga. Špela,
danes smo zasledili vašo oceno, ki ste jo za naše gostišče namenila na svojem blogu (pod rubriko ” lačni želodčki “). Glede na to, da nam mnenje vsakega gosta veliko pomeni, ne glede na njegov status, se mi zdi prav, da vam v zvezi s podano oceno-kritiko, tudi odgovorim. Najprej se vam želim v mojem imenu in v imenu našega kolektiva opravičiti za neprijetno izkušnjo, ki ste jo imeli ob obisku našega gostišča. Ob temeljitem preverjanju, kdaj ste obiskala naše gostišče, smo ugotovili (na podlagi poimenskih rezervacij “select box”), da je bila to sobota dne, 28.01.2017. V opravičilo lahko podam le eno informacijo, ki je ta dan lahko vplivala na določene pomanjkljivosti. V gostišču se je osebje na ta dan pripravljalo na sedmino – zaradi pogreba moje stare mame. Glasba se iz tega razloga v restavraciji tudi ni predvajala. Osebje je bilo ta dan delno odsotno, zaradi pomoči v zvezi s pogrebnim dogodkom, del osebja, ki pa je prišlo na ta dan pomagat v gostišče, ni bilo in tudi ni moglo biti dobro vpeljanih v naše delo. Ta dan tudi nikogar od nas-domačega osebja, ni bilo prisotnih, da bi jim lahko pomagali pri organizaciji dela v gostišču. Zaradi predhodnih rezervacij, pa gostišča na ta dan nismo mogli zapreti. Upam in želim, da boste naše iskreno opravičilo sprejela z razumevanjem. Bomo pa zelo veseli, če nas boste še kdaj obiskali v našem gostišču. Z lepimi pozdravi iz Olimja!

Glede na napisano, vsekakor razumem, da stvari niso morale potekati na nivoju, ki ga obljubljajo in ki ga želijo ponuditi svojim gostom. Cenim tudi njihov odziv na mojo oceno, kar kaže na to, da jim je mnenje gostov resnično pomembno. In ker sem človek, ki verjame v drugo priložnost, jih bom z veseljem obiskala ponovno in zapisala oceno še o tem, kako stvari izgledajo, ko je ekipa uglašena, kot se šika 🙂

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply